Festivalul Invitatie la Castel

Asociaţia Modus Vivendi şi Asociaţia de tineret CONCILIUM în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi cu sprijinul Universităţii Babeş-Bolyai şi al Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Tehnică organizează în Cluj-Napoca în perioada 4-5 noiembrie 2010 a V-a ediţie a Festivalului-concurs de muzică folk pentru tineri “Invitaţie la castel”.

Singurul festival de acest gen din regiunea Cluj are ca scop promovarea unui stil muzical valoros in rindul tinerilor, dezvoltarea spiritului competitional in deplin fair-play, incurajarea tinerilor spre activitati ce constituie alternative sanatoase la violenta promovata prin jocuri de calculator si anumite programe TV.

De asemenea, evenimentul ofera un spectacol de calitate clujenilor prezenti in sala prin recitalurile de exceptie ale invitatilor: Mircea Vintila,   Emeric Imre,   Magda Puskas, Ioan Onisor,   Ovidiu Scridon , Silvan Stancel. Spectacolele vor avea loc in sala Auditorium Maximum de la Colegiul Academic (str. M. Kogalniceanu nr.3-5) in 4 si 5 noiembrie 2010 cu incepere de la ora 18.00.

Anii trecuti, sala Cercului Militar (gazda primelor editii) a fost plina de fiecare data. Anul acesta estimam o participare de ~1500-2000 persoane, in cele doua zile de festival. Organizatorii ofera un cadru unic in care tinere talente, elevi si studenti din zona Cluj si din tara, se dezvolta armonios sub semnul unei activitati culturale certe, iar faptul ca, numarul de participanti, in concurs si in sala, a crescut de la an la an, fac indreptatita afirnatia ca acest eveniment a devenit un punct de reper pentru tinara generatie indragostita de muzica buna.

Prezenta constituie o invitatie de a veni alaturi de tineri si de clujeni in sala de spectacol si de asemenea, o rugaminte, de a sprijini efortul organizatorilor legat de mediatizare.

Va multumim si va asteptam cu drag.

Organizatorii,

Prin Valeriu Trosan, director festival

Calendarul Festivalului

3 noiembrie 2010

–         ora 15.00 – conferinţă de presă – Clubul Muschetarilor, Str. I. Raţiu Nr.9

–         ora 17.00 – preselecţia concurenţilor pentru sectiunea concurs – Sala Auditorium Maximum, Colegiul Academic (str. M. Kogalniceanu nr. 3-5)

4 noiembrie 2010

ora 18:00 – Sectiunea concurs.

Recitaluri invitati: Mircea VINTILA, Emeric IMRE, Ovidiu SCRIDON, Silvan STANCEL

5 noiembrie 2010,  ora 18:00 – GALA LAUREAŢILOR. Festivitatea de premiere, recitaluri invitaţi : Magda PUSKAS, Ioan ONISOR si Sandra POP – Grupul UNDE, Florin TOLOARGA

Toate spectacolele vor avea loc in sala Maximum Auditorium, Colegiul Academic (str.M.Kogalniceanu nr.7).

Intrarea este libera.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: