Programul pentru luna octombrie

Va salut, dragilor!

Am de facut cateva anunturi legate de activitatea ce urmeaza sa o am in luna octombrie. Iata, asadar, cam care sunt locurile si motivele pentru care ne putem intalni:

Miercuri, 20 octombrie, se deschide Clinica Le General. Pt ca de curand am primit titlul de „doctor in folk” va invit la o seara in care va voi prezenta ultima descoperire in materie de medicina folkista. Am denumit-o Pilula de Folk si va astept la o administrare saptamanala, in fiecare miercuri de la orele 20:00, trecute fix.

Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Pt detalii studiati anunturile de pe Facebook sau sunati medicul de garda pt rezervari la tel 0757019315, sau printr-o simpla vizita la adresa clinicii: Str. Eroilor, Nr.18, acolo vis-a-vis de casa care rade.

In perioada 22-24 octombrie voi participa la Festivalul National de Folk „Chitara Dunarii”, Calarasi. Tineti-mi pumnii!!

Marti, 26 octombrie, se oficializeaza Cenaclul OBS cu un recital in cadrul spectacolului organizat de Clubul Cultural Studentesc. Din cenaclu va mai spun cateva nume: Emeric Imre, Ioan Onisor, Roxana Zapartan, Claudia Ciobanu, Mirona Pascu, Alexandra Sidor. Daca va suna cunoscute numele astea, haideti sa ne vedeti si in Observator, acolo la clubul studentesc intr-un spectacol in care veti avea parte de muzica, teatru, dans, umor si multe surprize. Ora de incepere este 19:00.

Joi, 28 octombrie, MARE CONCERT MARE, in binecunoscutul Irish Pub. Acolo va asteptam cu multe surprize si cu un concert asa cum numai noi stim sa-l facem. Joia de folk sub felinare va capata noi limite, iar pentru asta avem nevoie si de participarea voastra, asa ca, cu catel, cu purcel, cu rubedenii si pretenari haideti alaturi de noi la o seara de neuitat.

 

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Pilula de folk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: