Dragobete la Pensiunea RÂMEŢ

CULTUR’ART ŞI PENSIUNEA RÂMEŢ,

promotori culturali pe Valea Mănăstirii

Asociaţia culturală Cultur’ART în parteneriat cu Pensiunea RÂMEŢ http://www.pensiunearamet.ro au iniţiat un program de acţiuni artistice în sensul dezvoltării turismului cultural în zona Valea Mănăstirii din judeţul Alba. Seria acestui program a început pe data de 13 februarie 2010  cu un concert al artistului albaiulian Silvan Stâncel în cadrul pensiunii. Atmosfera a fost una plină de energie şi voie bună, publicul a cântat alături de artist iar unii spectatori au avut plăcerea să urce pe scenă şi să-l acompanieze pe Silvan cu diverse mici instrumente muzicale pe care acesta le-a pus la dispoziţie, maracas, tamburină, etc.

Următoarele 2 concerte sunt programate tot la Pensiunea RÂMEŢ pe data de 27 februarie, aducând-ul pe scenă pe tânărul artist clujean Ionuţ MANGU, şi pe data de 6 martie artistul Ovidiu SCRIDON http://www.ovidiuscridon.ro. Ambele concerte sunt programate de la ora 21.00. Atât Ovidiu SCRIDON cât şi Ionuţ MANGU au dorit să-l aibă ca invitat în cadrul concertelor şi pe Silvan Stâncel. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de munte, de cabană, de atmosfera unui foc de şemineu şi nu în ultimul rând de muzică Live alături de artişti tineri şi valoroşi.

La ora actuală se poartă discuţii cu artişti din zona teatrului pentru a organiza în aceeaşi locaţie şi piese de teatru.

Asociaţia Cultur’ART împreună cu Pensiunea RÂMEŢ doresc să sprijine tinerii artişti şi anunţă punerea la dispoziţie în mod GRATUIT a unei sistem de sonorizare în sensul promovării proiectelor culturale. Practic, tinerii care doresc să concerteze, dar nu numai, au la dispoziţie în mod gratuit, atât spaţiul cât şi sistemul de sonorizare. Recent, Asociaţia Cultur’ART a încheiat un parteneriat de colaborare şi cu Teatrul de Păpuşi PRCHINDEL Alba Iulia în sensul susţinerii şi promovării evenimentelor culturale în cadrul acestei instituţii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: