Clujul are farmec!


Pt ca lucrurile s-au intamplat identic si pt ca anuntul si invitatia sunt valabile si din partea mea am hotarat sa pun aici ce a scris M.I.S.H.U despre evenimentul ce va avea loc maine, 16 iulie in Cluj Napoca.
Astfel se face ca:
„Saptamana trecuta am fost contactat de cativa voluntari voiosi si pusi pe fapte mare care au un proiect: Clujul are farmec. Proiectul acesta isi propune sa trezeasca sau sa mareasca interesul publicului pentru trecutul, prezentul si viitorul minunatei noastre urbe cat si promovarea culturii clujene. Cu mic cu mare cei de la AFCN au trecut la organizari de manifestari cultural-artistice. Joi, 16.07.2009, va fi o zi interesanta pentru Cluj care va incepe cu o dezbatere la care vor participa mai multi istorici si oameni de cultura de la ora 9.30 in sala de sticla a primariei. Apoi, incepand cu ora 14, in centrul orasului va avea loc un flash mob cu 3 imagini formate din puzzle, de cate 8 panouri fiecare, pe traseul Piaţa Lucian Blaga – Bulevardul Eroilor – Piaţa Avram Iancu – Piaţa Mihai Viteazu – Strada Memorandumului, zona Casa Matei, Piaţa Muzeului, Str. Iuliu Maniu. Mai tarziu, intre 14 si 15, panouri mobile cu obiective culturale ale Clujului vor fi purtate pe acelasi traseu impreuna cu un alai pestrit format din mimi (sunt 6-7 Mimi acolo care merita toata atentia voastra cetatzeneasca 😀 ), cetatzeni cu catalige si mascota proiectului; in tot acest timp o gashca de desenatori vor marca traseul grupului cu sageti si imagini. Va mai fi si o expozitie foto cu lucrari despre Cluj ale artistului Stefan Socaciu. Expozitia va avea loc in Piata Muzeului.

Apoi incepand cu ora 16, in piata Muzeului si zona pietonala casa Matei Corvin vor avea loc o serie de recitaluri muzicale dupa cum urmeaza:

15:00 : Catalin Pop si Andrei din trupa Keep Away + un moment de dans oferit de trupa Imago
16:00 : Ionut Mangu, Nelly (Grup Autograf) si Sorin Zamfir iar apoi trupa IMAGO cu dezbateri, poezii despre/pe tema Clujului
17:00 : Adriana Andreica si trupa Imago
18:00 : Mishu Calian si Florin Toloarga, vom canta impreuna piese compuse de fiecare + ceva covere dragi noua (Shape of my Heart? 😀 )
19:00 : Emeric Imre va intretine atmosfera cu piesele lui ca o incalzire la concertul pe care il are in aceeasi seara in Irish Pub

Apoi va urma un minunat moment in care se vor elibera baloane cu heliu de care vor fi legata biletzele (ecologice 😀 ) pe care vor fi trecute dorintele clujenilor si dupa aceea o proiectie cu imagini din Clujul de ieri si de azi insotite de comentarii si muzica. Eu imi trec dorintza aici ca sa nu mai fac mizerie ecologica: domnule primar punct ro pe care nu v-am votat si nu v-am vazut in viata mea, pe strada mea sunt nishte gropi ca alaltaseara am ratacit o ora incercand sa ajung acasa. Credeti ca putem face ceva? Macar un contract pe sub mana pe bani publici? Va multumesc cu anticipatie.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: